Πως γεννηθηκε
το UNcorked?

About Uncorked

Uncorked, μια λέξη με διπλή πλούσια έννοια, ανοίγει τον δρόμο για μια απόλυτη εμπειρία γευσιγνωσίας. Από την απελευθέρωση των αισθήσεων μέσα από την αφαίρεση του φελλού και στην αίσθηση της ελευθερίας.

Στο πρώτο ελληνικό Uncorked, η συμπύκνωση όλων αυτών των εννοιών δημιουργεί έναν μαγικό χώρο όπου οι γεύσεις των εκλεκτών κρασιών και των προηγμένων ποτών συναντούν την πληρότητα της ευχαρίστησης.

Η ιδέα προέκυψε από την υπεύθυνη του μενού, Sommelier Federica Gullotta, η οποία εμπνεύστηκε από την πολυετή εμπειρία της σε διάσημα εστιατόρια του Λονδίνου. Η λέξη “Uncorked” αποτελούσε το σημείο αναφοράς για την έναρξη μιας απόλυτης γευστικής εμπειρίας ή ενός απίστευτου ποτού.

SVG Icon

Επιλέγουμε προσεγμένα κρασιά και
ποτά που εγγυώνται υψηλή ποιότητα
και απόλαυση.

SVG Icon

Χαλαρή και φιλόξενη ατμόσφαιρα
για ένα ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσετε τα ποτά σας.

SVG Icon

Η ομάδα μας διαθέτει την γνώση
και εμπειρία για να σας προσφέρει εκλεκτά κρασιά και ποτά.

SVG Icon

Συνδυάζουμε τα κρασιά και τα ποτά μας με γευστικά σνακ για μια πλήρη γαστρονομική εμπειρία.

Ανακαλυψτε
το διαφορετικο

Why Uncorked

Υπό την επιμέλεια της Federica, το μενού μας φιλοξενεί 92 επιλεγμένες ετικέτες, καθιστώντας το ένα από τα πιο πλούσια μενού στην Καβάλα. Με φιλοσοφία που προσφέρει τόσο ελληνικά κρασιά όσο και εξαιρετικά δείγματα από διεθνή αμπελουργικά κέντρα, προέρχονται από χώρες όπως Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Αυστραλία, Αμερική, Αργεντινή και άλλες. Αυτό το μενού θα αναταράξει τα νερά της πόλης και θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανίσκους.

Ταυτόχρονα, η ατμόσφαιρα και το μενού που ετοίμασε ο σεφ είναι ιδανικά συνδυασμένα για να ζήσετε μια ευχάριστη ημέρα γευσιγνωσίας. Είτε πρόκειται για τα κρασιά μας είτε για τα ποτά μας, η ατμόσφαιρα και το μενού δημιουργούν την ιδανική ισορροπία για μια μοναδική γαστρονομική

Federica
Gullotta

The Sommelier

Η Federica είναι η Sommelier του καταστήματός μας, με συμμετοχές σε διαγωνισμούς οινογνωσίας και service. Γεννημένη στη Σικελία, στο Μπροντέ, μια περιοχή φημισμένη για το πράσινο φυστίκι και τα εξαιρετικά κόκκινα κρασιά, η Federica έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή γεύση λόγω της εδαφικής ποικιλίας του ηφαιστείου Ετνας. Σπούδασε στο Ipssar στην Ιταλία, αποφοιτώντας με πτυχίο υπεύθυνης σάλας.

Οι πρώτες εμπειρίες της ήταν σε αίθουσες δεξιώσεων και τοπικά εστιατόρια, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για εκείνη. Έτσι, αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο, το κέντρο της ευρωπαϊκής εστίασης. Εκεί ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο φημισμένο London Hilton Park Lane, ένα ultra 5 αστέρων ξενοδοχείο με απαιτητικούς πελάτες. Ξεκίνησε ως βοηθός service στο 1 αστέρων Michelin Galvin at Windows, όπου και παρέμεινε για σχεδόν 4 χρόνια, εξελίσσοντας την καριέρα της ως assistant restaurant manager. Παράλληλα, συνέχισε τις σπουδές της στο διεθνώς αναγνωρισμένο W.S.E.T., αποκτώντας το πτυχίο επιπέδου 2.

Η καριέρα της συνεχίστηκε στον κόσμο του κρασιού, ξεκινώντας ως Assistant Sommelier στο Corinthia London, και πιο συγκεκριμένα στο Tom Kerridge’s Bar and Grill, ένα από τα μεγαλύτερα νέα εγκαίνια στο Λονδίνο την τελευταία δεκαετία. Εκεί παρέμεινε και εργάστηκε μέχρι την επιστροφή της στην Ελλάδα. Η Federica φέρνει μαζί της όλη την εμπειρία και τις γνώσεις της, επιδεικνύοντας αφοσίωση στην αρίστη εξυπηρέτηση των πελατών μας στο Uncorked.

Νικολαος Κατσαβουνης

The Owner & Chef

Ο Νίκος μεγάλωσε σε μια οικογένεια ζαχαροπλαστών και από μικρή ηλικία αγάπησε την κουζίνα. Σπούδασε στη σχολή Le Monde στην Αθήνα και συνέχισε τις σπουδές του στην Ecole Ferrandi στο Παρίσι. Παρότι η καριέρα του στην Ελλάδα ήταν σύντομη, εργάστηκε στο Divani Caravel στην Αθήνα, αποκτώντας σημαντική εμπειρία.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε σε μερικά από τα κορυφαία ξενοδοχεία, όπως το Hyatt the Churchill, το Hilton London Park Lane και το αποκορύφωμα της καριέρας του, το 45 Park Lane του Dorchester Collection.

Έχοντας εργαστεί δίπλα σε κορυφαίους σεφ, όπως ο Gary Rhodes, ο Alex Dilling, ο Jamie Shears, ο Anthony Marshall, ο Ollie Dabbous και ο διάσημος Wolfgang Puck, κατάφερε ακόμα και να διαχειρίζεται το εστιατόριο Cut 45 του Wolfgang Puck στο Λονδίνο.

© 2024 Uncorked.
Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

δημιουργία & φιλοξενία by manbiz